Results 1 to 9 of 9

Thread: PL's gone all RGB

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Berkshire
    Posts
    661

    Default PL's gone all RGB

    What the h3ll!. I just refreshed PL and we've gone all colourful!

  2. #2
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,106

    Default

    Quote Originally Posted by RGbee View Post
    What the h3ll!. I just refreshed PL and we've gone all colourful!
    Yeah, definitely doesn't blend in with the rest of my work based screens! Will have to be quicker on the Alt-Tab from now on!

  3. #3
    soforene's Avatar
    soforene is offline The Troll formerly known as Herbert Von Poople-Futtocks
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    2,915

    Thumbs down

    MY EYES !!!!!!!!

    Phew ! Set back to default (bottom left of screen) and normality has been restored.

    Change is bad. M'kay !!!

  4. #4
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Essex, UK
    Posts
    8,616

    Default

    i can just about get away with view pl at work using the default theme, but as for the new one... no chance
    Eat Sleep Lase Repeat


    Aluminium Optic Mounts

    http://www.laser-man.co.uk/opticmounts/

  5. #5
    soforene's Avatar
    soforene is offline The Troll formerly known as Herbert Von Poople-Futtocks
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    2,915

    Default

    Same here.
    Folks tend to notice when you shout out "Bwaaahhhh!" and fall off your chair.

  6. #6
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    1,106

    Default

    I'm very glad the option to select "default" is there (and that I found it)!

  7. #7
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,458

    Default

    Thanks for the tip to switch it back.
    Really does blend in more now with the rest of the screens.
    I didn't fail !
    I just found out 10,000 ways that didn't work.

  8. #8
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    SOUTHAMPTON U.K.
    Posts
    1,357

    Default

    Quote Originally Posted by taggalucci View Post
    I'm very glad the option to select "default" is there (and that I found it)!
    Thank you Sir. I can remove my shades now.

  9. #9
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Anaheim, CA
    Posts
    387

    Default

    I want to see it! Only see the options for Black And Grey and Default.
    - instinct

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •