Results 1 to 10 of 10

Thread: Lost some QuickFX Quickshow 2

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    203

    Question Lost some QuickFX Quickshow 2

    Hi there!

    Can anybody tell me how i can get those missing QuickFX back, without re-installing Quickshow??. I know u can save and load them...where can i find 'em ?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails QuickFX.jpg  


  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    UK
    Posts
    5,704

    Default

    I don't think you can as they're hidden in the main programme.

    You can save them out then load them back from your saved files but I don't know of anywhere they're accessible in the programme as default if you've lost them without saving them first.

    I've deleted some of mine accidentally before and from memory my only option was to start again.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    203

    Default

    Okidoki will try that then!...thanks!

    I will also save them for future mistakes ;-)

  4. #4
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,425

    Default

    Rightclick in the quickFX area, select QuickFX, import from file.

    Then use the unzipped file as attached.

    default qfx.zip

  5. #5
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    203

    Default

    ahhhh...thanks!...you are my hero

  6. #6
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    UK
    Posts
    5,704

    Default

    Just out of interest do you have to import them singularly or have you found a way of mass importing?

    I'm kind of thinking that its probably faster to re-install as you can have the programme off and reinstalled in probably less than a minute, although if you can do a mass import and they all go into their correct slots then its probably worth doing a back up of them all individually.

    I've back upped some previously (although not all) simply to allow me access to the effects in the editor as well as QuickFX window.

  7. #7
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    203

    Default

    Just download the file from bart and load it...they will all be there

  8. #8
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    UK
    Posts
    5,704

    Default

    Thanks I've got it down now.

    Obviously he's found the original load file somewhere. I couldn't find it even with show hidden files / folders.

    Useful as a backup for quick repairs.

  9. #9
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,425

    Default

    I didn't find it, I just exported it from one of my original installs.

  10. #10
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    UK
    Posts
    5,704

    Default

    Interesting. Wonder if you've found it in an early version and its been hidden in later versions.

    This is all I see in the system folder:



    Opening the library file in Word just results in it showing some kind of machine code.

    None of the other QS folders contain anything visible or possibly relevent either.

    I chose 246 because thats the earliest build I still have on my system.

    EDIT: I found the file myself now Bart, its in the latest version - it creates its own backup folder on installation for QuickFX. (I'm not posting the number openly for obvious reasons).
    Last edited by White-Light; 11-29-2010 at 03:14.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •