Results 1 to 9 of 9

Thread: Logo for Christmas Party

  1. #1
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Chattanooga, TN
    Posts
    138

    Default Logo for Christmas Party

    Hello everyone, the historical Mansion/Museum on my campus has hired me for their annual Christmas party has asked if I can put their logo up in laser. This is my first show, and I have never done this b4. I was wondering if someone could help me out? I read a tutorial outlining the use of inkscape in conjunction with IldSoS but I need the logo by Monday and I don't have time to become an expert in such a short time. Any help from those experienced would be greatly appreciated!

    The logo can be found at the top of this pdf:
    http://belmontmansion.com/wp-content...ract-20107.pdf


    Thanks!
    Jonathan

  2. #2
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Grand Rapids, Mi
    Posts
    2,465

    Default

    Do you have just the promo logo in a tiff or jpeg?

    John
    leading in trailing technology

  3. #3
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Grand Rapids, Mi
    Posts
    2,465

    Default

    Quote Originally Posted by polishedball View Post
    Do you have just the promo logo in a tiff or jpeg?

    John
    here is the image as a jpeg, if anyone else wanted to work on it and didn;t have acrobat pro. I'll get you my ild frame of it soon


    Click image for larger version. 

Name:	piano.jpg 
Views:	16 
Size:	31.2 KB 
ID:	22028
    leading in trailing technology

  4. #4
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Grand Rapids, Mi
    Posts
    2,465

    Default

    There are way to many odd ball points for me to get a good optimization. I could only have it look good at about 4 FPS. Hopefully a master at it can do better.
    leading in trailing technology

  5. #5
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Chattanooga, TN
    Posts
    138

    Default

    Thanks for trying! I'm playing with inkscape now, not much time though. I have several finals this week that I am studying for (between laser breaks )

    Jonathan

  6. #6
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland, Ohio
    Posts
    2,334

    Default

    Here you go, glad you are at least trying to do it on your own, that's important. These are set up for well tuned 30k scanners.
    made using the usual (ILD SOS)
    Attached Files Attached Files

  7. #7
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Chattanooga, TN
    Posts
    138

    Default

    Hey Andrew, the preview looks great but when I run through the scanners it looks like the scan speed is off. All the points are getting rounded like the speed is set too high. I tried optimizing the speed for 24k scanners but it didn't seem to make a difference. Any advice? I'll post a pic as soon as I can.

    Jonathan

  8. #8
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland, Ohio
    Posts
    2,334

    Default

    It's possible that your scanners are set up as 15k or you are trying to scan it at too wide of an angle. Check for a PM soon.

  9. #9
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    UK
    Posts
    5,704

    Default

    I can't see any obvious problems in QS with it but I don't have a laser to display it live on to check the exact scanned appearance.

    QS with output to the FB3, shows a running speed of 22fps, which should be adequate, if not absolutely idea.
    Last edited by White-Light; 12-05-2010 at 13:59.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •