Results 1 to 10 of 10

Thread: Quickshow F9 not working

  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Australia
    Posts
    3,730

    Default Quickshow F9 not working

    Before I post this on the Pango forums, can another QS user please test this and let me know if you also have this issue?

    I have setup each of 16 tabs (pages) to use page hotkeys (function keys). They all work except the one assigned to F9....

    I know my F9 key is working BTW.

    QS 2.6 built 393.

    Cheers!
    This space for rent.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Carver, MA.
    Posts
    191

    Default

    Hello,

    I just did a quick test mapping "F" keys in QS 378 in Windows 7-64bit.

    All work except F9 as you indicate.

    ED

  3. #3
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Australia
    Posts
    3,730

    Default

    Cool, thanks mate.

    So it does indeed look like a QS bug.

    Thanks, I will report on the pango forums now.

    Cheers.

    Edit, linkyness. http://www.pangolin.com/forums/showt...=7530#post7530
    This space for rent.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Australia
    Posts
    3,730

    Default

    Quote Originally Posted by ekeefe View Post

    ......in QS 378 in Windows 7-64bit.

    ED
    BTW, you should grab the latest build.
    This space for rent.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Carver, MA.
    Posts
    191

    Default

    Hello,

    I just downloaded the version at "http://www.pangolin.com/UpdateFiles.htm"

    It is version 2.5 build 389. Where would I locate the build you are using (2.6 build393)?

    ED

  6. #6
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    3,702

    Default

    Have you tried deleting the config file Wayne? Worth a shot..
    KVANT Australian projector sales
    https://www.facebook.com/kvantaus/

    Lasershowparts- Laser Parts at great prices
    https://www.facebook.com/lasershowparts/

  7. #7
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Australia
    Posts
    3,730

    Default

    Quote Originally Posted by dave View Post
    Have you tried deleting the config file Wayne? Worth a shot..
    What file be that sir?
    This space for rent.

  8. #8
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    3,702

    Default

    It would be called QS.ini
    KVANT Australian projector sales
    https://www.facebook.com/kvantaus/

    Lasershowparts- Laser Parts at great prices
    https://www.facebook.com/lasershowparts/

  9. #9
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Australia
    Posts
    3,730

    Default

    Dave, I moved the ini file and still no F9.

    Pangolin have confirmed this as an issue and it will be fixed, hopefully before my next gig this month as I go live with my new control surface, an APC Mini and tablet.
    This space for rent.

  10. #10
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Australia
    Posts
    3,730

    Default

    FYI. Pangolin have been good enough (Alexy) to provide a pre-release patch to fix the F9 issue.

    They say an official release will be soon.
    This space for rent.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •