Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Quickshow TraceIt firmware problem

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Hungary
    Posts
    411

    Default Quickshow TraceIt firmware problem

    My Quikshow TraceIt no start, 7,25 firmware problem.
    You can see the picture:
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails attachmenttraceit.jpg  


  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Knoxville, TN & Huntsville, AL, USA
    Posts
    3,146

    Default

    Have you confirmed the firmware version on your FB3?

    Also, have you sent this to Pangolin tech support?
    (Using the "Contact..." link in the menus on their main web page - that is generally much quicker than using the forum)

    You may just need an updated version of TraceIt, but that is definitely something to discuss directly with Pangolin tech support.
    RR

    Metrologic HeNe 3.3mw Modulated laser, 2 Radio Shack motors, and a broken mirror.
    1979.
    Sweet.....

  3. #3
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Hungary
    Posts
    220

    Default

    Stop running QS.
    The FB3 won't connect to QS and TraceIT at same time....
    I can see the QS icon on your system tray.
    Please note:
    -TraceIT doesn't supports the output from FB3 so you have to save your work and import to QS' cue grid.

    As Stuka said:
    Update your TraceIT (for FB3) The current version is 777.
    http://www.pangolin.com/UpdateFiles.htm

    I hadn't any problem with TraceIT to running it.
    6W full diode RGB
    2X 4W 462-520-638
    4W 520 nm
    Beyond 2X FB3
    ☼▬▬▬In Lasers We Trust▬▬▬☼

  4. #4
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Hungary
    Posts
    411

    Default

    I wrote Pangolin support, but no answer even.
    If I no connect to the FB3 the Traceit won't start.
    If I connect to the FB3, then Trace It firmware problem.

    My FB3 firmware is: 7.25
    DVD TraceIT version is: 4.20.725.773

    Ok, I will updade to version 777. thank you.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Hungary
    Posts
    220

    Default

    If I no connect to the FB3 the Traceit won't start.
    Connect the FB3 to your computer then.TraceIT needs a Pangolin hardware to start.

    If I connect to the FB3, then Trace It firmware problem.
    You don't need to update the firmware.Update to the latest version build 777.
    Your problem will be gone.

  6. #6
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Hungary
    Posts
    411

    Default

    I do update my traceit latest version, but no start and the pangolin support is no give me answers.
    I'm little bit disappointed now.

  7. #7
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    East Sussex, England
    Posts
    5,245

    Default

    What do you mean by 'no start'?
    Have you got an FB3 plugged in?

    As with any technical support, be it with a company, or a forum, the better the quality of information you can provide, the better quality answers you will receive.
    Often, if you post 'it doesn't work' with no more details, people can simply not be bothered spending the time to try and extract the full details from you.

    Also, since you last posted that you would get v777, less than 12 hours have passed, some of them in the middle of the night. Give them a realistic chance to respond.
    Frikkin Lasers
    http://www.frikkinlasers.co.uk

    You are using Bonetti's defense against me, ah?

    I thought it fitting, considering the rocky terrain.

  8. #8
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Hungary
    Posts
    411

    Default

    Norty,

    I ask the help the support at 10-04-2014.

    No more information than what has been I described.
    If I no connect to the FB3 the Traceit no start. I click the Traceit "exe" file and nothing happend.
    If I connect to the FB3, then Trace It give me firmware problem. (include picture).

    But Unfortunately, I'm not alone with this problem.

    Quote Originally Posted by norty303 View Post
    What do you mean by 'no start'?
    Have you got an FB3 plugged in?

    As with any technical support, be it with a company, or a forum, the better the quality of information you can provide, the better quality answers you will receive.
    Often, if you post 'it doesn't work' with no more details, people can simply not be bothered spending the time to try and extract the full details from you.

    Also, since you last posted that you would get v777, less than 12 hours have passed, some of them in the middle of the night. Give them a realistic chance to respond.

  9. #9
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    East Sussex, England
    Posts
    5,245

    Default

    Ok, so with the FB3 plugged in, and using the latest version of Traceit, what heppens? Firmware error message still, or 'nothing'? Your posts are not very clear whether you're referring to the first attempts you had, or after downloading the update.

    BTW, as has already been mentioned, it must have the FB3 connected to work, so it is no surprise that nothing happens when...

    If I no connect to the FB3 the Traceit no start. I click the Traceit "exe" file and nothing happend.
    Frikkin Lasers
    http://www.frikkinlasers.co.uk

    You are using Bonetti's defense against me, ah?

    I thought it fitting, considering the rocky terrain.

  10. #10
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Hungary
    Posts
    411

    Default

    Thank you Norty.

    Yes, I updated, but no change. The problem is same, firmware error message.

    Quote Originally Posted by norty303 View Post
    Ok, so with the FB3 plugged in, and using the latest version of Traceit, what heppens? Firmware error message still, or 'nothing'? Your posts are not very clear whether you're referring to the first attempts you had, or after downloading the update.

    BTW, as has already been mentioned, it must have the FB3 connected to work, so it is no surprise that nothing happens when...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •