Results 1 to 6 of 6

Thread: Help Quick Show will not open...

  1. #1
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Portland Oregon
    Posts
    118

    Default Help Quick Show will not open...

    Just now, I was about to rum my little battery powered projector to verify the X galvo orientation.
    I tried to open Quick Show and all I got was an error message saying "The current date setting in your computer clock 12/13/14 is incorrect. Quick show cannot run until this date is adjusted."

    I tried to use my notebook computer and got the same error message....

    I tried to run it from backup file on my CNC machine which is NEVER connected to the internet and It gave me the same error message and would not run!

    It looks like some kind of use timer has run out since I used it about a week ago.

    Is this possible?

    Have any of you Quick Show users have this problem, I am curious as to what is going on.

    Thanks

    Laserbiker

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    UK
    Posts
    5,704

    Default

    Old version - QS 2.0

    You need to download the latest version (2.5) from Pangolin.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Sheepsville, Wales, UK
    Posts
    3,396

    Default

    What version is it - this happened earlier in the year and Pangolin put an updated version on the web - however if you used it last week it dont make sense. My copy opens ok build 378

    Rob
    If you need to ask the question 'whats so good about a laser' - you won't understand the answer.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    Laserists do it by the nanometre.

    Stanwax Laser is a Corporate Member of Ilda

    Stanwax Laser main distributor of First Contact in UK - like us on Facebook http://www.facebook.com/FirstContactPolymerCleaner
    www.photoniccleaning.co.uk

  4. #4
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Portland Oregon
    Posts
    118

    Default

    I didn't know about the update Maybe that is the problem. Right now I can't open it to find out the version #.

    I suppose I should download the latest version and have it re-activated

    Thanks
    Laserbiker

  5. #5
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Sheepsville, Wales, UK
    Posts
    3,396

    Default

    Use explorer to find the exe file right click on it, go to properties, then the version tab
    That will tell you

    Rob
    If you need to ask the question 'whats so good about a laser' - you won't understand the answer.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    Laserists do it by the nanometre.

    Stanwax Laser is a Corporate Member of Ilda

    Stanwax Laser main distributor of First Contact in UK - like us on Facebook http://www.facebook.com/FirstContactPolymerCleaner
    www.photoniccleaning.co.uk

  6. #6
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Portland Oregon
    Posts
    118

    Default

    Problem solved!

    I downloaded the latest version Build 389 and it runs fine
    Thanks for the help.
    Laserbiker

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •