Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: AVS/Laser plug-in for Pangolin

  1. #1
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    S.E. Florida
    Posts
    483

    Default AVS/Laser plug-in for Pangolin

    Is there any way of having Winamp randomly go through the different effects while using the AVS plug-in? If so I do I set it up?
    "Gravity its not just a good idea its the law"

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    Norway, Fauske
    Posts
    1,206

    Default

    Have no clues! But that is a good idea
    Must check it out...

    Pangolin FB3 QS/LivePro/SMS2Laser
    Riya MultiBus
    Pangolin LD2000 Pro

  3. #3
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Central Florida
    Posts
    7,067

    Lightbulb

    I have been wondering about that myself. I'd also like to find a way to incorporate the plugin into a Showtime show also. Probably need LivePro or something.
    Love, peace, and grease,

    allthat... aka: aaron@pangolin

  4. #4
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Charleston, SC
    Posts
    2,147,488,801

    Thumbs up

    Doesn't the 'R' key toggle random presets?

    If you put all the AVS plugins that work with Pangolin into a "favorites" folder, then load one from that folder and hit the 'R' key, it should cycle through all the presets you have in that folder.

    (I'm at work so I can't check this out, but I seem to remember that 'R' enabled random presets.)

    Adam

  5. #5
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Central Florida
    Posts
    7,067

    Lightbulb

    I think there is only one plug in, it just has a bunch of presets...

  6. #6
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Central Florida
    Posts
    7,067

    Lightbulb

    I just found a random setting... When you dock in config. Chose the settings button->presets and hot keys. There is a randomly switch presets check box and an interval tect box. Works too. You can sellect which preset directory you'd like also.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    S.E. Florida
    Posts
    483

    Default

    Quote Originally Posted by allthatwhichis View Post
    I just found a random setting... When you dock in config. Chose the settings button->presets and hot keys. There is a randomly switch presets check box and an interval tect box. Works too. You can sellect which preset directory you'd like also.
    Great , I will try it tonight.

    Thanks
    "Gravity its not just a good idea its the law"

  8. #8
    Join Date
    May 2006
    Location
    Native Floridian
    Posts
    3,092

    Default

    I never knew about a random function with the winamp plugin. I do know that you can assign keys to the different presets. And once thier assigned they don't go away. Changing the presets can be challenging. I posted this a while ago: http://video.google.com/videoplay?do...48441862901569 It shows off a couple different presets, but starts with one I modified to perform like an oscilloscope. Also, if you click on the "from user" link, you may find some of the FLEM videos!

    David

  9. #9
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Charleston, SC
    Posts
    2,147,488,801

    Default

    Great videos...

    Say David - one of the FLEM videos you posted (#3, I think?) has the Peter Heyt song, "Again" playing, but the show is something else. Do you happen to remember which show you were playing? (It's about a 3 minute clip.)

    In other news, saddly, I do not have the "Again" show. It must have been released for QM-2000 only. Sigh - I guess I'll have to put my own beamshow together for that song. (I gotta admit, it's my new favorite song! I've been listening to it a lot lately, much to the chagrin of the rest of my family. I think they're getting tired of it.)

    Adam

  10. #10
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    S.E. Florida
    Posts
    483

    Default

    Thanks Aaron, good job finding that option. works great!!
    "Gravity its not just a good idea its the law"

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •