Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Intensity

  1. #1
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Spain
    Posts
    133

    Default Intensity

    Hello, friends.

    Why does it serve the connection "intensity" of the board, where laser modules and the galvos connect?
    To mount an analogical projector is this connection in use?



    Best Regards.

    Juanma.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    My momentum is too precisely determined :S
    Posts
    1,774

    Default

    Intensity on an Ilda signal is the combination of red, green and blue signals. Depending on the source this signal can either be analog or TTL. Generally it's not used except when you only have one colour in the projector so you don't need to rerout your colour signals.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Spain
    Posts
    133

    Default

    Thank you very much for his response.

    Best Regards.


    Juanma.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    My momentum is too precisely determined :S
    Posts
    1,774

    Default

    Quote Originally Posted by JohnYayas View Post
    Spaghetti sets the Intensity output to either full on or full off depending on whether or not any of the colors have output. This is so that if someone has a TTL scanner that is only hooked up to Intensity they will get output. I am not sure if that is the best thing to do but since I haven't encountered anyone who uses it I am not worried about it.
    Why is it so instead of an option to set it to TTL or analog?

  5. #5
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Charleston, SC
    Posts
    2,147,489,123

    Cool

    Many PCAOM drivers (NEOS for sure, and I think AA as well) require a TTL input in addition to the analog color input in order to turn on. The Intensity signal accomplishes this.

    Adam

  6. #6
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Spain
    Posts
    133

    Default

    Hi, buffo.
    These are my analog drivers, take an exit TTL also.

    Click image for larger version. 

Name:	sshot-1.jpg 
Views:	11 
Size:	945.4 KB 
ID:	47632

    I have to connect intesity to the exit TTL; or only the connectors of analog in his corresponding place?


    Best Regards.

    Juanma.

  7. #7
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Spain
    Posts
    133

    Default

    And this board of connection ILDA.

    Click image for larger version. 

Name:	sshot-2.jpg 
Views:	5 
Size:	549.3 KB 
ID:	47633


    Best Regards.

    Juanma.

  8. #8
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    London or Spain depending on the weather
    Posts
    1,381

    Default


    Click image for larger version. 

Name:	thinking2.gif 
Views:	50 
Size:	2.3 KB 
ID:	47634Just the analogue !
    What colours do you have ?
    Cheers

  9. #9
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Spain
    Posts
    133

    Default

    Hello.

    532nM/300mW
    638nM/500mW
    445nM/1000mW

    Here it can see the process:

    http://897524287421569307.weebly.com...acutegico.html


    Best Regards.

    Juanma.

  10. #10
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    London or Spain depending on the weather
    Posts
    1,381

    Default


    Just a couple of things:
    Pintar base = Click image for larger version. 

Name:	jpshakehead.gif 
Views:	44 
Size:	1.1 KB 
ID:	47635 conductividad termico aluminio = bueno, pintura =malo!
    Click image for larger version. 

Name:	idea.gif 
Views:	45 
Size:	3.8 KB 
ID:	47637 Quitar pintura justo donde van los modulos laser, los soportes scanners y radiadors de la electronica !
    !!!!!!!!!!!!!! Click image for larger version. 

Name:	oops.gif 
Views:	44 
Size:	1.6 KB 
ID:	47638 !!!!!!!!!!!!
    No hay Obturador! 1800MW es mucha canya te puede dejar frito!

    Click image for larger version. 

Name:	poke2.gif 
Views:	74 
Size:	1.4 KB 
ID:	47639 Imprescindible Obturador/Shutter ! sino Click image for larger version. 

Name:	shootself.gif 
Views:	44 
Size:	3.7 KB 
ID:	47640

    TEXTO:
    Tarjeta de conexión con interfaz ILDA: "Su misión es conectar todo el cacharreo al D.A.C." = correcto!
    Click image for larger version. 

Name:	thinking2.gif 
Views:	44 
Size:	2.3 KB 
ID:	47636 "para convertir la señal digital en analógica ". = El DAC es el convertidor no la tarjeta interfaz!
    y de esta forma poder manejar sin problemas el software de show láser sincronizado con la música = OK

    "a través de un sistema de audio Hi-Fi analógica" ????

    Cheers
    PS. Donde stas ?
    Last edited by catalanjo; 07-04-2015 at 07:12.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •