Results 1 to 9 of 9

Thread: PhotonLexicon is *SLOW* tonight...

  1. #1
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Charleston, SC
    Posts
    2,147,488,500

    Unhappy PhotonLexicon is *SLOW* tonight...

    What gives? The site is reponding really slow. It started about 6:30 PM (Eastern Daylight Time) and is getting worse.

    Anyone else notice this? I checked a handful of other sites and they're all as fast as ever. (I'm on a cable modem, btw.) But PL is taking 30-45 seconds to load a page, and I've had a few of them time out!

    Adam

  2. #2
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Scotland
    Posts
    1,407

    Default

    no probs here in uk ......maybe a slow hop from your end

    lthough checkin DNS shows server is in uSA , forsome reason I thought it was in Australia

    PAUL
    In the beginning there was none. Then came the light - #1 UKLEM - 2007
    BUY UK LEGAL LASER POINTER :: NEW - Blue 460nm Laser Pointers

  3. #3
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Charleston, SC
    Posts
    2,147,488,500

    Default

    I noticed that we had 83 folks on-line... Maybe a few of the registered users were doing some heavy-duty searching. Still, I thought the site could handle more than that. (Don't remember anyone complaining about slow responses when all the HackaDay.com dudes shoed up to check out the violet laser pointer thread...)

    And all my other sites are just as fast as ever. Hmmm. We'll see if it gets better by morning. (Like you said - could be a bad hop somewhere, but you'd think after over an hour of this it would be routed around by now...)

    Adam

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    Native Floridian
    Posts
    3,081

    Default

    Very slow here as well. The site is usually pretty quick, but I'm getting about 20-30 seconds between switching pages. Reminds me of dial up!

  5. #5
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Charleston, SC
    Posts
    2,147,488,500

    Cool

    David;

    Yeah, dial-up... That's exactly what I was thinking. Also, I noticed we're up to 95 total users on line right now. Wonder if the site is buckling under the load? Something to look into I guess.

    Adam

  6. #6
    Join Date
    May 2006
    Location
    Native Floridian
    Posts
    3,081

    Default

    Wow, I'd hope not! I noticed that the most users online was yesterday, 180 something.

  7. #7
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Florida
    Posts
    802

    Default

    Yep, very slow here too!!

    Seems like activity went way up when LaserCommunity shut down for a week or so a few days ago..
    "My signature has been taken, so Insert another here"
    http://repairfaq.ece.drexel.edu/sam/laserfaq.htm
    *^_^* aka PhiloUHF

  8. #8
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Central Florida
    Posts
    7,067

    Lightbulb

    I'm not having any problems... I am at work though and have at least a DS3 here...
    Love, peace, and grease,

    allthat... aka: aaron@pangolin

  9. #9
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    2,478

    Default

    Was slow for me too yesterday. That's usually a local ISP webcache thing, but not in this case cos other stuff was fast. I can't try guessing why it was slow though, I don't know what system it's hosted on, or anything about what other services that host might be handling.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •