Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: Dt40 Problems

  1. #21
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Colorado USA
    Posts
    295

    Default

    Quote Originally Posted by mixedgas View Post
    Usually on the 68xx "Inspired" drivers, when the galvo slams to one side after a major power supply fault, replace the LM7915 voltage regulator. Check for +/- 15V on the board before reconnecting the galvo. It is not wise to run the amp for long periods of time without a known good galvo connected, but 20-30 seconds to make a voltage measurement should not blow the output stage. Don't trust the LEDs, make an actual measurement.

    Steve
    We appreciate the tip Steve, great information.
    ________________________________
    Everything depends on everything else

  2. #22
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Seattle WA
    Posts
    45

    Default

    Quote Originally Posted by jian725 View Post
    Hope that real just the 7915 problem
    It was just the 7915. Replaced it yesterday and they work great. Thank you Jian

  3. #23
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Seattle WA
    Posts
    45

    Default

    Quote Originally Posted by mixedgas View Post
    Usually on the 68xx "Inspired" drivers, when the galvo slams to one side after a major power supply fault, replace the LM7915 voltage regulator. Check for +/- 15V on the board before reconnecting the galvo. It is not wise to run the amp for long periods of time without a known good galvo connected, but 20-30 seconds to make a voltage measurement should not blow the output stage. Don't trust the LEDs, make an actual measurement.

    Steve
    It was indeed the 7915 replaced it and they work great now

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •