Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: Anyone having typing issues?

  1. #1
    Bradfo69's Avatar
    Bradfo69 is offline Pending BST Forum Purchases: $47,127,283.53
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Wilmington, DE
    Posts
    5,971

    Default Anyone having typing issues?

    I've been having a problem only on PL where with typing, the characters are being dropped and, there seems to be a lag time from when I hit the key until it appears on the screen. I didn't have it happen in this post so far but, it has in some other threads. I'm also missing some of the stuff that's at the top of the page.
    PM Sent...

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,662

    Default

    It's possible you have some extensions conflicting with the editor here, it's javascript heavy so things like no.script can be an issue.

    If the things on the top that are missing are the "blogs" and "articles" then that's intended, I disabled those largely unused board features yesterday.

    Is something else going on?

  3. #3
    mixedgas's Avatar
    mixedgas is offline Creaky Old Award Winning Bastard Technologist
    Infinitus Excellentia Ion Laser Dominatus
    Join Date
    May 2007
    Location
    A lab with some dripping water on the floor.
    Posts
    9,191

    Default

    Me, Have to type certain characters at least five times periodically .NOT in the keyboard!

    Steve
    Qui habet Christos, habet Vitam!
    I should have rented the space under my name for advertising.
    When I still could have...

  4. #4
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,662

    Default

    When did this start? Which characters?

  5. #5
    mixedgas's Avatar
    mixedgas is offline Creaky Old Award Winning Bastard Technologist
    Infinitus Excellentia Ion Laser Dominatus
    Join Date
    May 2007
    Location
    A lab with some dripping water on the floor.
    Posts
    9,191

    Default

    Its not doing it now... lowercase alphabet... Not just on this forum, also EEVBLOG... Also I cannot inject smiles in either forum. Seems to be every 2nd or third character. Then it just started again. If I type incredibly slow, 1 char every 2 secnds, it gets through...

    Steve
    Qui habet Christos, habet Vitam!
    I should have rented the space under my name for advertising.
    When I still could have...

  6. #6
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,662

    Default

    Ok since it seems to be happening elsewhere, this would imply a browser update conflicting with the software, these other forums, can you link me to them?.

    What browsers are you running?

  7. #7
    mixedgas's Avatar
    mixedgas is offline Creaky Old Award Winning Bastard Technologist
    Infinitus Excellentia Ion Laser Dominatus
    Join Date
    May 2007
    Location
    A lab with some dripping water on the floor.
    Posts
    9,191

    Default

    Can't easily paste with CNTRL v either, does not work at all, have to use mouse paste.

    http://www.eevblog.com/forum/

    IE 11.0.9600.19080
    update 11.0.70

    Also at home Using IE.

    Steve
    Qui habet Christos, habet Vitam!
    I should have rented the space under my name for advertising.
    When I still could have...

  8. #8
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,662

    Default

    Ok, different forums running different software packages are having reports of this issue.

    I'm not seeing a patch for vbulletin anytime soon so please, install Chrome/Firefox/Anything-other-than-IE.

    Or just wait for the IE dev team to do something.

  9. #9
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Churchill(hour S from Houston)
    Posts
    1,274

    Default

    Same for me as Brad--A REAL pita..
    Happens only here & ATM is as bad as evetr
    BEYOND-FB3/APC40Mamba Black(clone & currently on loan) 2X 5paghetti & 2 I-Show 2X KGB 1000mW 532 DT40K (pair)XFX 1300 RGB full color RGB 30K DIY 3.5WRGB work in progress et al..assorted ttl chi-jectors--LOTS of LUMIA DIY pjs-
    Powered by Pangolin & ILDA Member

  10. #10
    Bradfo69's Avatar
    Bradfo69 is offline Pending BST Forum Purchases: $47,127,283.53
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Wilmington, DE
    Posts
    5,971

    Default

    OK. I just wanted to make sure it wasn't just me. Yes, I have the same thing where smilies don't show up, etc. I'll just use Chrome for the time being and see how it goes.
    PM Sent...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •