Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Will buy 110V Martin Robocolor I/II/III

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Toronto Canada
    Posts
    1,120

    Default Will buy 110V Martin Robocolor I/II/III

    Will buy 110V Martin Robocolor I/II/III
    Thanx

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    UK
    Posts
    305

    Default

    I have lots of the II's but only 220V

    Fluff
    The light at the end of the tunnel. Its' a white laser.
    www.rocknite.co.uk

  3. #3
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Brooklyn NYC
    Posts
    791

    Default roboscan 518 pro

    i just picked up some roboscan 518's last week that i can let go for kinda cheap

  4. #4
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Toronto Canada
    Posts
    1,120

    Default

    Quote Originally Posted by fluff View Post
    I have lots of the II's but only 220V

    Fluff
    Hmmm I think it's just a transformer. I don't know if it can be swapped. I have to check what voltages it provides. But as far as I know bulbs are still 110V.

    i just picked up some roboscan 518

    Roboscans are intelligent lights. I have plenty of those as well as few moving heads. What I need is a color changers....simple rebust color changers.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    UK
    Posts
    305

    Default

    If 220v works for you, I have 40 MkII's and 10 distros, and 4 MkI's and one distro.

    I have been selling them at 100 gbp per set ( 4 heads and one distro ).

    PM me if your interested. I can do a bit of a deal if you take the lot.

    I do have a chap coming to see them next week, but I think he only wants a few.

    Regards

    Fluff
    The light at the end of the tunnel. Its' a white laser.
    www.rocknite.co.uk

  6. #6
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Toronto Canada
    Posts
    1,120

    Default

    Let me see if I can replace the transformer inside so it runs on 110V
    As far as I remember on 230V model they pair lights but system still runs on 12V
    What is the shipping will be from UK to Canada for a set (4+1)?
    Last edited by Dr Laser; 08-18-2007 at 15:38.

  7. #7
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    denver,co
    Posts
    1,078

    Default

    It has been some time since I have been inside of one of those but most of the martin stuff can just be "re tapped" on the transformer or ballast (if applicable). Might want to pop the bottom off of one and look.

    Chad


    When the going gets weird, the weird turn pro.


  8. #8
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Toronto Canada
    Posts
    1,120

    Default

    It's 10,5V - 25VA transformer.
    God... you Europeans and your 10,5volts...

    THATS WRONG WITH 12V???

    Anyways...looks like mod is easy to do...just need to get a proper 110V transformer.

  9. #9
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Toronto Canada
    Posts
    1,120

    Default

    Couldn't get any response from fluff so I'm still looking for Robocolors!
    Even 220V will be ok.

  10. #10
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1

    Thumbs up If you're still interested . . .

    It's just a drop in the bucket for you, probably, but I have one Robocolor and no use for it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •