Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22

Thread: Trade: GSI g120 galvos w/ closed loop minisax amps

  1. #11
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Central Florida
    Posts
    7,067

    Lightbulb

    I'm interested but, I have to wait until after FLEM 1.5... If you can be patient and no one else shows interest.

  2. #12
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    1,117

    Default

    Yup, as long as no one takes up any interest, I will do that. However, fellow Lexicons, dont let this sway you away from this offer :-P

    I just need to make a few more projectors before halloween so I am in a hurry and if a deal doesnt come through then I will need to purchase one more set than i want to

    Quote Originally Posted by allthatwhichis View Post
    I'm interested but, I have to wait until after FLEM 1.5... If you can be patient and no one else shows interest.

  3. #13
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Central Florida
    Posts
    7,067

    Lightbulb

    Well, after a few delays and a lot of help from George with a PSU and mirrors, I have the g120s up and running. They seem finiky but look like they will run forever. Only problem I have is how the ILDA test pattern looks... This is 20k @ 8 degrees.



    Any suggestions?

  4. #14
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Charleston, SC
    Posts
    2,147,488,805

    Default

    Imageshack is blocked by the firewall at work, so I can't see the pic.

    I'm guessing you need to do some tuning though. I can probably walk you through it on the phone when I get a day off.

    Adam

  5. #15
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    1,117

    Default

    here is my rehost of it. shrunk it to 40%


  6. #16
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Charleston, SC
    Posts
    2,147,488,805

    Cool

    Cool! Thanks George!

    Ok - now that I can see the pic, there's no doubt: you need to re-tune, Aaron. They're really not that bad though, so it shouldn't be difficult. I'll give you a call later and we can talk about it.

    Adam

  7. #17
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Central Florida
    Posts
    7,067

    Thumbs up

    That's what I figured. Thanks guys!

  8. #18
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Central Florida
    Posts
    7,067

    Question

    Damn... I waited up all night waiting...

    Is there any reason why one of these amps would get really hot compared to the other one?

  9. #19
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    1,117

    Default

    Try unplugging the heater wire. Also, is it the one with the bigger mirror.

  10. #20
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Central Florida
    Posts
    7,067

    Lightbulb

    Yea, it is the bigger mirror. I am using it as the Y galvo. Doesn't the heater need to be plugged in for them to run?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •