Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: FB3 question

  1. #11
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Charleston, SC
    Posts
    2,147,489,211

    Cool

    There is another angle that you're missing.... If they allowed you to save as ILDA, you could rip off all the frames that they sent you with the package and distribute them to anyone. Those frames are coyrighted, and one of the ways they protect them is by locking down the file format.

    Adam

  2. #12
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Knoxville, TN, USA
    Posts
    3,150

    Default

    Works for me - LivePRO will probably be the dominant software for me for the foreseeable future!
    RR

    Metrologic HeNe 3.3mw Modulated laser, 2 Radio Shack motors, and a broken mirror.
    1979.
    Sweet.....

  3. #13
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Essex, UK
    Posts
    8,647

    Default

    Quote Originally Posted by Buffo View Post
    There is another angle that you're missing.... If they allowed you to save as ILDA, you could rip off all the frames that they sent you with the package and distribute them to anyone. Those frames are coyrighted, and one of the ways they protect them is by locking down the file format.

    Adam
    yes thats true and i totally agree.

    but if i make a beam show or any other show, i cant use it with other software.
    Eat Sleep Lase Repeat

  4. #14
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Pflugerville, TX, USA
    Posts
    1,977

    Default

    I think the idea is that they don't want you using other software. For pros that want to protect their work its OK. For hobbyists who want to share their stuff within the community it sucks.

  5. #15
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Essex, UK
    Posts
    8,647

    Default

    good point .
    Eat Sleep Lase Repeat

  6. #16
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Orlando, FL - USA
    Posts
    1,768

    Default

    The LiveQUICK software should allow you to export to ILDA as well as import. LivePRO definitely allows both directions.

    Off the top of my head, I don't know how to do it, and I am not at the office so I can't try it now. But it definitely should be possible...

    Best regards,

    William Benner

  7. #17
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Essex, UK
    Posts
    8,647

    Default

    if you get time, could you check and let us know how?

    many thanks
    Eat Sleep Lase Repeat

  8. #18
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Omaha, NE
    Posts
    769

    Default

    Add me to the list of those who would like to know.
    Thanks, Mike


  9. #19
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Essex, UK
    Posts
    8,647

    Default

    Quote Originally Posted by Pangolin View Post
    The LiveQUICK software should allow you to export to ILDA as well as import. LivePRO definitely allows both directions.

    Off the top of my head, I don't know how to do it, and I am not at the office so I can't try it now. But it definitely should be possible...

    Best regards,

    William Benner
    any update will???
    Eat Sleep Lase Repeat

  10. #20
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Omaha, NE
    Posts
    769

    Default

    I was messing around a little more tonight-
    My deal was that I made a cool frame in draw3d and could only find the option of saving it as an LPC file. Anyway, I was hoping that I could save it (and others I create in the future) in an ILDA format. I would like to do this in case I want to share with others, i.e. the Christmas project talked about over the last couple of days (digress- Mannheim Steamroller Xmas CD I own... Chip Davis is from Omaha ya know). If the frames I make for me are all in LPC, oh well, but it would be nice to share 'em.
    Sooo- I did find one way, although not too practical. I added the LPC in ShowRider, then chose File, Export as Frames. I still need to experiment with the timeline tabs, since I wound up with a bunch of blackspace on both ends of the real frames, but anyway, I did get it into ILDA.
    I am going to play around some more and I will let you know as I learn. Please do the same if you wander across a better way. I am just dinking around as a total amateur, so its not that big of a deal.
    There are a TON of cool effects, bells and whistles in there- I still can't believe that Pangolin is cool enough to offer us little guys such functionality for next to nothing. I wish I had more free time to really get into it for an extended session.
    Have a good one and let me know if you find anything out.
    -Mike


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •