Results 1 to 5 of 5

Thread: Pangolin 4.5 Update is here, FINALLY!

  1. #1
    Join Date
    May 2006
    Location
    Native Floridian
    Posts
    3,107

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Central Florida
    Posts
    7,067

    Thumbs up If only my galvos worked...


    Love, peace, and grease,

    allthat... aka: aaron@pangolin

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    Native Floridian
    Posts
    3,107

    Default

    If only my galvos worked...
    Your galvos are broken again?

  4. #4
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Central Florida
    Posts
    7,067

    Lightbulb

    I put in a power switch from the main + lead off the main power plug to the bus bar where everything gets distroed out. All went well but I did not see the bridge clip you installed. When I started I cut the zip tyes holding the bus bar where it was to get to it. As I slid it back in place, that bridge clip grounded on the enclosure. Who knew "depleated uranium" was conductive... It poped twice before I saw where it grounded. Once I got it figured out, the galvos would not work. The DT40 looked ok but the scanpro30 was only scanning a couple of degrees. I swapped the amp out and when I powered it all back up, all I got was a dot that almost moves back an forth if I change the size settings.

    I thought it was the galvos or amps, but last night I saw some soot on the common ground on the PSU that is on top of my projector. I found that it is only producing 24V+ and 9 to 10V- and there is a component... I am ignorant here, it could be a capasitor, resistor, or something... little beige pill looking thing with colored stripes, 1/4 inch long, 1/16 to 1/32 inch wide, that looks like it has blown. I'll take a picture tonight and post it. It now loks like I may have just hurt the PSU, terminally as I have no idea how to revive it. But that "component" looks to be replacable but the right person. Or I need to crap enough cash to get a new set of galvos...

  5. #5
    Join Date
    May 2006
    Location
    Native Floridian
    Posts
    3,107

    Default

    Sorry to hear that. It should be fixable. If its just the power supply then thats great, you can probably find a nice replacement at SkyCraft. If you want to send them to me to fix them up that would be fine. I'd be glad to help!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •